Класика в жанра

Римски щори

Римската щора е един от универсалните интериорни елементи, които се съчетават прекрасно както с класическия дизайн, така и с модерния стил. Тя добавят артистичност и елегантност на всеки интериор – подходяща е за дома и за офиса Ви, както и за хотели и ресторанти. Също така този модел е добра алтернатива на пердето и завесата, тъй като сама по себе си придава завършеност на помещението и създава тържествена атмосфера.

Вариативност на дизайна

Като цяло, римските щори представляват текстилно платно, което се повдига с помощта на система от въжета и се надипля до желаната от Вас позиция.
В зависимост от механизма на събиране и начина на ушиване те се разделят на няколко модела, които се различават по дизайн.

римски щори

римски щори

Класика в жанра

Класическа римска щора

Класическата римска щора се изработва с фабрични ширити, в които се поставят ПВЦ пръчки за опъване на текстила. Визията при набирането според желанията на клиента може да бъде различно.

Класическа римска щора

Класика в жанра

Римска щора тип “балон”

Римска щора тип “балон” се ушива без ширити и пръчки и лекото провисване на текстила й придава небрежен бохемски вид. Моделът е подходящ за тесни прозорци и може да бъде като декоративен елемент.

Римска щора тип “балон”

ROMATEX

Римска безшевна щора

Римската безшевна щора ROMATEX е най-новата разновидност на класическия модел. Иновативното при Роматех е уникалната СКРИЙН материя със слънцезащитни функции. Новото поколение щори предпазва помещенията от вредните ултравиолетови лъчи и осигурява запазване на гледката. Роматех е подходящ за жилища с модернистичен и минималистичен интериор. Също така, благодарение на лесната си поддръжка, този модел е предпочитан като слънцезащитно решение за офиси, фоайета и обществени сгради.

Римска безшевна щора