Дозиране на светлина

Роло щори

Роло щорите са предпочитани заради своята функционалност и елегантна визия. Те са добра алтернатива на плисето и хоризонталните щори – също като тях предоставят отлична слънцезащита и са лесни за употреба и поддръжка, а класическият им дизайн им позволява да се впишат във всеки интериор. Едно от предимствата на ролетните щори е тяхната версатилност – те са достатъчни да създадат уют сами по себе си, но могат и да се комбинират със завеси и пердета.

Компактност и лесен монтаж

“Аветте”  предлага роло щори, които могат да се монтират както на дограмата, така и извън нея, в зависимост от предпочитанията на клиента. Вариантите, приспособени към отваряемата или неотваряемата част на дограмата, се изработват със или без странично водене на 18 милиметрова тръбна ос, а щорите, прикрепени към таван или стена могат да бъдат изпълнени с 32-, 38-, 47-, 65- милиметрова тръбна ос според размерите и тежестта на материала.  Вариантите, установени на 18-, 32- или 38- милиметрова ос се задвижват с ПВЦ или метален синджир, а тези с по-голям диаметър на тръбата се предлагат с възможност за моторизация.

роло щори

роло щори

Дозиране на светлина

Модел зебра

 “Аветте” изработва и модел “Зебра” , който позволява да се контролира светлината без да се повдига щората.  Този модел се предлага с алуминиева декоративна кутия с монтаж извън дограмата.

роло щори - модел зебра